Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, skromný dotaz proč je pečivo z obchodů odpoledne již gumové a nejde ukousnout?
Prý se tam přidává do těsta tuk, aby rohlík byl déle gumový a šel ukousnout bez vylámání zubů. Proto dnešní čerstvý rohlík skoro nedrobí při ukousnutí.
Tak zkus ty tvrdý rozpeky z Lídlu. Ty jsou pravý opak. Protézu nabrousit na drákulu a pak bacha na jazyk
Do lidlu mám 15km..! Zkusil bych i nabrousit protézu, ale doplatek byl pro laboratoř 8000 Kč! Tak asi budu žrát jen vánočky.
Protože to jsou rozpečené mražené polotovary. Tam, kde mají skutečné rohlíky, je to lepší. Ale tak jako tak v to máte namleté vlasy a nehty Číňanů (E 920, alias L-cystein, alias "látky zlepšující mouku").
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.