Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Proč v Turecku dělají nejlepší kebaby

Od: fajtl odpovědí: 14 změna:
Mám rád různé druhy kebabu z hovězího,jehněčího, vepřového a kuřecího masa.U nás mne chutnají průměrně, ale přímo v Turecku to je daleko chutnější maso a lépe připravené.Čím to je,že turci umí lepší kebab než češi?

 

 

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


2x

Řekl bych že proto, že už to tam ,,nějaký ten pátek´´ dělají

Podobně, jako třeba pizza je určitě lepší v Itálii, stejně jako třeba zmrzlina. Holt v tom mají cvik. Navíc u nás to dělají z mražených ,,šišek´´

Já tedy, na rozdíl od předchozí odpovědi, nic proti Turecku ani Turkům nemám, kebab si občas dám a docela mi chutná.

sick

Ono ne všechno co "chutná", je pro tělo prospěšné

když se tady dělali nábory na franšízy třeba těch pizz, tak hlavním argumentem bylo, že Defakto vyrábíte s levných surovin drahou potravinu. Takže ano, kilo pšenice stojí 4 Kč za kilo pizzy stojí 500 Kč?

Nee, to fakt nevyhledávám... ne bez deklarace složení...

jo, kéž by kvalita byla rozpoznatelná podle chuti... Ani náhodou

Ano, souhlasím, ne vše co chutná, je zdraví prospěšné. Nicméně kebab nejím každý den, spíš tak jeden do měsíce (v průměru) což mě snad díru do břicha neudělá. Aspoň mě to přijde jako podstatně lepší, než Mekáč

Ale je pravda, že třeba taková italská kuchyně je podstatně zdravější a rozhodně chutná skvěle.

 

sick

2x

Mimochodem, ty tady v Česku v těch Kebabarnách prodávají, servírují, případně i připravuji, z těch německých chlazených či mražených polotovarů, naturální Turci, nebo ne?

A to mi nikdo nevymluví, že v evropské unii, kde Turecko není, ale snaží se tam vetřít a od 1993 kandiduje, jsou jistá pravidla na deklaraci potravinářských výrobků i na jejich přípravu...

kdo z vás byl třeba kouknout vzadu v kuchyni v čínské provincii

Dobrou chut!

okolik

A co taková Barna na stolování?

 


2x

Možné to je. Základní suroviny jsou jiné, než u nás. Zvláště pak maso. Ale zase, pamatuji, že láhev třeba sektu, u moře chutnala úplně jinak, než doma.

 

sick

0x

A není to náhodou v tom, že tam nacpou více koření a glutamátu? Za mě je to fuj a nikdy jsem to v hubě neměl.

Z principu nebudu podporovat svého nepřítele

prý Turci jsou nejtlustší národ v Evropě, možná bude i nejvíce nezdravý národ?

fajtl

Tak co tady se rozhlížím po hotelovém rezortu, tak personál muži barmani a barmanky vypadají štíhle.Jsou tu ochotní obsluhovat a většina je milých na hotelové hosty.Nosí kromě nápojů ke stolu různé pochutiny.Proč turci by měli být Váš nepřítel?
sick

...už jednou nás masakrovali vhu.cz/... - ostatně proč se Turci derou na západ (který blahobytem vymírá), proč se říká turecká ekonomika, a proč jim tam padají (šizený) baráky?

nevím, jestli je dobře, že máte málo kritický pohled na věci. Jako třeba na západě v Německu a ve Francii, a jak dopadli, vymírají a asimylují. Vstřebávají právě ti rychle se množící etnika z jiho/východu...

no mě to prostě hlava nebere, když se mi něco nelíbí, tak hlasují nohama, nekupuji, nepodporují danou strukturu.

A co se týče obezity, tak jsem zachytil informaci že Mexičani jsou nejobecnější na světě aktuálně A v Evropě to jsou Turci, jestli je to špatně, tak se omlouvám. vždyt to bývá tam, kde se dobře daří rychle růst ekonomice... Ale v tomto se mohu plést, nesleduji to

děkujeme za informaci; sice nevíme, proč v Turecku dělaj chutnější kebaby, ale zato víme, jak vypadá duševní obzor typického zaprděného čecháčka, zajisté patřičně rasistického a xenofobního, co si rád nechal vymejt mozek primitivní, v podstatě nacistickou, islámofobní rétorikou
(aneb jedna z příčin, proč se horko těžko (ne)vyhrabáváme z prdele, kam jsme se (do velký míry z vlastní vůle) po druhý světový dostali...)

sick

@hafhaf jo, kéž by kvalita byla rozpoznatelná podle chuti... Raději podpořím českého výrobce za desetinu ceny a nebo přidám do automatické trouby čisté maso, každého volba.0

A neumíš číst, natož pak mezi řádky, anebo čteš selektivně, tak ti to napíšu pro ty vysoce... kdyby sis v tom Turecku dal jen čistý maso bez dalších koření, tak bys to nebyl schopen pozřít Nevěříte? Věřte.

A k tomu zbytku se nevyjadřuji, ale pobavilo Tipuji tě na někoho ve věku 12-16 let ...

k odhadu věku úúúplně vedle (asi tak o půlstoletí) stejně jako v nazírání okolních etnik... (viz i další dnešní neméně přitroublý příspěvek poradte.cz/... )

 


0x
Já kebab miluju a jsou dobré i v Česku,jen je třeba hledat,nejde je to fakt katastrofa, mám v Praze oblíbené dva,

 

fram

0x

Je to tím, že Turci jako národ umějí dobře vařit - pro nás chutně. A samozřejmě přímo v domovině je ono jídlo lepší, tady ho vaří převážně z našich nebo dovezených méně čerstvých a tudíž jiných surovin (ne horších). Blízko turecké je možná i maďarská kuchyně, zakládají si na ní, taktéž bezva.

Turci ani Turkyně nejsou tlustí, tak normální.. . Maďaři nadváhu mívají - až obezitku. Občas.

Je to podobné "postižení", jako že se Čechům dost líbí Slovenky a Češkám Slováci - jsou pro nás hezcí - nebo ne?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]