Koření je výborné , akorát aromatické , žádný chemický blaf . Libí se mi . Připadá mi stejně chutné jako koření jménem zlaté kuře , které se prodává v průhledném celofánu . Důležité ale je , při přípravě kuře nevysušit , proto ho peču prsama dolů . Akorát pak není na prsou křupavá kůže , ale to mi nevadí . Mario
liska5
Ještě lepší je u hrudní kosti rozříznout a kuře silou rozplácnout, aby bylo více té opečené kůžičky. Natřít celé česnekem a hodně poklást plátky špeku...To stačí.
Kačenu jsem často celou podélně rozpůlila a položila na řezné plochy, třeba na vrstvu čtvrcených jablek nebo jen tak.
liska5
Jo a tu vnitřní stranu kačeny /tu bez kůže/ jsem posypala pořádně majoránkou. Většinou se dává kmín, ale tohle je taky zajímavé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.