Nejste přihlášen/a.
Zdravím...
Jedna moje kamarádka si začala doma vyrábět ze zbytků mýdel svoje mýdla.
Zkoušela je strouhat ale kvůli potížím s prsty je to pro ni dost obtížné, tak by chtěla vyzkoušet je pomlít v mlýnku na maso.
Zajímalo by ji jestli mlýnek potom stačí normálně umýt nebo jestli jej musí nějak vyvařit v horké vodě...
Můžete prosím napsat svoje nápady popř. svoje zkušenosti.
Děkuji.
Já jsem jí taky říkal at si na to sežene mlýnek jenže ona chodí ven jenom se psem asi 150metrů od baráku a nikam jinam nechodí.
Potraviny jí kupuje její sestra která podniká takže nemá čas pro ni vyřizovat nějaký obhlídky po bazarech. Já se jí zkusím podívat po bazarech u nás ve městě(jsou jenom 2). Než zjistím cenu nebo jestli ho vůbec budou mít tak to nechám být.
To je sice pěkný ale já si myslím že jestli to použije 3x do roka a pokaždý si nadělá tak 10 mýdel standartní velikosti, tak se to nevyplatí kupovat kvůli tomu zvlášt mlýnek. Proto to umývání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.