Nejste přihlášen/a.
Nevím, zda to admin uzná. Neptám se, nechci radu, spíše chci poradit ostatním. Párky jsem přestala kupovat, protože jsou nekvalitní. I ty, co se uvádí vysoké % masa, mají občas tvrdou, mnohdy tvrdý obal, nevím, jak se to řekne, když nejde o střívko, nebo z nich vyteče spousta tuku a o chuti nemluvím. Včera jsem neodolala a koupila Debrecínské párky, výrobce ,Prantl Žirovnice a musím říci, že jsou to zatím nejlepší párky, které jsem jedla, trochu pikantní,křupové a voda po ohřátí byla čistá. Budu ráda,když někomu budou taky chutna.´t.
Vychvalované párky od Babiše z Kosteleckých uzenin např. v testech propadly.
A dle mých zkušeností i s ostatními potravinami - ne všem co má Klasu, je opravdu nejlepší.
Neplánovaně jsem potřebovala pro 10 lidí (včetně dětí) něco na opékání.Poprvé k nám dovezli Opavské klobásky s 90% podílem masa. Chut vynikající, všichni si mysleli, že jsou vyrobeny u nás u soukromého řezníka, že tak dobré klobásky neznají.
Před léty jsem měl rád kvalitní Vídeňské párky, ale to byla úplně jiná kvalita než co se vyrábí dnes. Jedním slovem je to podvod. Pod stejným názvem se vyrábí takové blafy, že to je až neuvěřitelné. Kvalitní vídeňský párek jsem kdysi poznal podle světlé barvy, tenčího střívka, které se nenafouklo během varu a hlavně neprasklo, když jsem ho vařil na slabý plamen. Nakonec chut byla vynijakéící štavnatá. Ale už se to dnes asi nedá zehnat, nikde nemají a v prodejnách často mění dodavatele, čímž to celé jen zamotávají a zákazníky jako já to odrazuje od nákupu. Pro mě je dnes párek tabu, protože je v tom spousta chrupavek, barviv, zahuštovadel a dochucovatel, že už to dnes prakticky nemá cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.