Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat:
1. je pro "zdravější" grilování lepší žulová nebo mramorová deska?
2. je lepší topit pod grilovací deskou dřevěným uhlím nebo ohněm?
Cožpak o to, odbyt na brikety je. Ale jelikož servisuji i briketovací lisy, a vím, z čeho někteří zákazníci brikety dělají , tak říkám rovnou, že na tom bych si tedy rozhodně neopíkal. Ale sám briketami topím v krbovkách - jenže jsem si je sám dovezl od výrobce kuchyňských potřeb ( vařečky, šprudláky, vidlice a pod ) kde vím, že v celé fabrice není jediný kousek dřevotřísky a brikety jsou z tvrdého dřeva - BK + DB. Na tom by se péct dalo - ale přece jen jsem pohodlnej a máme PB gril.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.