Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaký máte názor na Babicu a Sapíka

Od: aja1946® odpovědí: 9 změna:

Já osobně moc ráda vařím, takysi umím vymýšlet a upravovat, ale když se poslední dobou dívám na ty dva, co vše dokáží do jídla přidat, tak mi to připadá skoro jako v pohádce Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Právě jsem v tv viděla Babicův recept na údajně pravý domácí guláš. Guláš byl vcelku normální, ale k němu podávají osmaženou topinku natřenou brusinkami a volské voko.

Ono je to asi tím, že těch kuchařů vaří v tv tolik, že už opravdu nevědí, co vymyslet.

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

albatros498022*

0x

Pan Sapík ano to je pan kuchař a dost dobře nechápu proč se s Babicou schazuje, to je trotl a ne kuchař a podle toho to vypadá.

hafan

Jsou to dva "rozežranci", kteři uz nevi co do te držky nacpat, navic Sapik by mel spis drzet dietu, nez se furt přežirat Babica je popularnejsi, protoze ma fesacke charizma (rika kamoska), ale jeho jidlo neni pro fajnšmekry, spis hospodskej blaf, i kdyz nafutrovat pandera poradnych zráču to umi, to je fakt

 


0x

Já na ně koukám, protože mi jsou oba sympatičtí. Skoro ve všech pořadech o vaření se vaří jídla, která si málokdo uvaří. Nedávno vařil kuchař křepelku já už nevím s čím. Je to pořad spíš na koukání než na dělání jídla podle toho. Je to podobný jako koukání na horror. Víme, že se to stejně nestane, co se tam děje.


doplněno 27.11.16 16:23:

Vždycky na to kouknu, pak přemýšlím, co si uvařím k večeři. Nakonec si udělám nějakou omeletu nebo šunkofleky. Tu křepelku dělali zrovna včera, ne? Nebo to bylo jinde? Přepla jsem to, protože křepelku si dělat nikdy nebudu.

 

lidus*

0x

Kouknu spíš náhodně, nevadí mi " obyčejná" jídla. Řeněte sama, kolikrát do roka si uděláte třeba tu křepelku.

 


0x

Já je mám oba ráda,,,a s radostí a obnlibou se na ně dívám,,,Nemají nějaké přehnané recepty ,,,jsou to zkrátka moji kluci

 


0x

Já nemám ráda ani jedno z nich. Příjdou mi jakože si hrají na lidové, jednoduché. Mám mnohem raději Z.Pohlraicha.


doplněno 28.11.16 09:01:

Zavináči, Pohlraich býval složitý. Televize používala i hodně dlouho natočené recepty. Změnil se. Je jednoduchý, hodně jednoduchý. Nechává vyniknout chut dobré základní suroviny. Jen něčím ji podtrhne. Žádný "Pejsek a kočička", jak vařili dort!

Polraich je fešák tedy pro mne ,,,,ale má složité recepty ,ale vaří dobře--je drahý...Chtěla bych ho doma

No jo každý máme něco jinýho...

 

culdabulda1*

0x

- v každém případě se na Babicu dobře kouká ...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]