Nejste přihlášen/a.
Loni jsme točili kýtu. Měli jsme ji předem naloženou, od řezníka, asi 3 týdny před akcí jsme si ji objednali a zaplatili zálohu. Měl to udělané velice dobře. Maso se snadno dělalo, bylo měkkounké. Okrajovali jsme to do pekáčů a lidé si chodili, nabrali dle chuti, za chvíli bylo zase další. Kdo má kýtu rád /někdo ovšem spíš tučnější/, je to bezvadné. Pekla bych ji klidně 2 x do měsíce, kdyby to bylo možné.
K tomu jsme měli domácí zeleninový salát, grilovanou zeleninu /lilky, cukety, papriky.../, několik druhů různých dipů. A stálo to za to. Jaga.
Jinak - mnaso si můžete den předem naložit - marinovat v koření, oleji...Hlavně ale uložit do chladu.
Zdravím, pro 30 lidí bych točil krůtu nebo kýtu. Měl jsem ji vloni od Makovce. Objednal jsem si ji cca 14 dní před, dostal jsem ji naloženou, no bylo nás cca 30-40 a cca 22 kg masa. snědlo se úplně všechno, jen se ořezávalo a nemusel jsem stát u grilu a mohl se bavit s hosty. Gril se dá i zapůjčit. neberte to jako reklamu, je mnoho řeznictví a firem, co tohle nabízejí. Jen píšu svůj poznatek. Příště do toho půjdu zase. Jinak, pokud chcete dělat steaky, doporučil bych krkovici, špízy, hamburgery.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.