Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Naposled vařila u J.Bohdalové T.Brodská těstoviny.Dávala tam nějaké zugo nebo zubo /červená omáčka jako/? Nevím co to je,nic nevysvětlí a myslí si,že všichni vědí všechno.Neví někdo co to je? Děkuji
tak správně je -sugo-
Náhodou jsem na to koukala také a také mne překvapil ten název. Zugo. Pak jsem usoudila, že jde prostě o Boloňskou omáčku, kam se dává mleté hovězí a rajčata a všelijaké koření a bylinky. Ona tam totiž říkala, že se to maso v omáčce s tou šunkou "nepere". Tak si myslím, že Zugo je Boloňská omáčka na špagety. Ale mohly to vysvětlit, to je pravda. Já bych to teda nevařila, protože je to vlastně co dům dá a navíc to je opravdu kalorická bomba pro těžce pracující. Dobré to bude, ale je spousta dobrých jídel, kde není hafo sýra, smetany a těstovin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.