Nejste přihlášen/a.
Jsem žena a pivečko mám ráda. Po dobrém nedělním obědě si pochutnám na plzeňské dvanátce. Také jako lék pro moje ledvinky
Zlatý Bažant-Plzeňské-Bohemia RegentTyhle tři nejraději,ale jinak vše kromě asfaltu-ten totiž teče hooodně pomalu
Dál je moje značka Bzenecká Lipka a Muler Thurgau
Sanyo-mezi nealko pivy je birel naprostá jednička a jantarový -no coment!Normálně ale ne,jedině za volantem!
Ještě malé doplnění když mi bylo náct pryč,žel teď je mi sát pryč a toto pivo jsem již pár desítek let neměl a ani již neochutnám, tak vinikající bylo 14°pivo ,přesný název nwn Hanácký Ječmínek nebo jen Ječmínek?Pivovar Prostějov již neexistuje!
Plzeň 12
Svijany 11
Barontrenck 13
ležáky speciály - světlé
když pivo, tak plnotučné - ale když nealko náhražku, pak Birell, ale i svijanský vozka mi chutnal
Trutnov - Krakonoš 11,12,14
Plzeň - Pilsner Urquell
Harachov - František 12
Nová Paka - Podkrkonošský speciál 13 (příjemně překvapil)
Svijany - Máz 11, Kníže 13 (před 5 lety)
Dobruška - Rampušák 12
Č. Třebová Faltus - Kohout 11,12,13
Dvůr Králové n/L.- Tambor 11
Hanušovice - Šerák 11 (už jsem dlouho neměl)
Černá Hora 11
Beroun - Medvěd (Tak to opravdu nee, jednou to stačilo)
Gambrinus - ze zásady radši Malinovku
Občas Kozel nebo Budvar.
V menších a mini pivovarech se dá narazit na zajímavé kousky.
Plzeň, Budvar, Gambrinus, Svijany, Kozel , ale připojím sem ještě jednu otázku, dodnes jsem nepochopila, proč některé lahvové pivo má tak strašně rozdílnou chut od točeného, např. v restauraci si běžně Gambrinus dám, ale lahvový nedokážu pít, cítím z něj, takovou divnou chut. Zatím nejmenší rozdíl u lahvového a točeného vidím u Svijanské desítky a u Kozla 10.
Cerna Hora? Vy si urcite delate srandu. Ten Rychtar je snad o neco lepsi, ale teda Cerna Hora, to je jedno z nejhorsich ceskych, potazmo moravskych piv. Ale asi teda mame kazdy jine chutove bunky.
jak už tu zmínila aja - mezi točeným a lahvovým je ohromný rozdíl, bohužel... takže za mě točený Bernard a Plzeň, z lahvových Pardál
Docela se tady sešlo dost odpovědí, dívím se však, že nikdo nemá rád BIRELL, tak to já zase jo.. A jinak je mi úplně fuk, co piju, pokud to není vyloženě patok, musí však být chlazené.. Ale asi to bude tím, že jej piji příležitostně..
Jemi fuk co piju, hlavne to musi byt chlazene? Tak to je slovo do pranice! Pivo ma mit 6st. a i to podle meho je moc malo. Piju doma sudove pivo pri 10st a tam teprve clovek vychutna co pije. Clovek zjisti, ze pivo ma i vuni a potom vytvari i uzasnou penu! Chlazene pivo musi pit Americani, jelikoz se ty jejich patoky jinak nedaji pit. Ale ceske pivo studene? To je jako kdyz se rika, ze v hospode se musi kourit... Ale zaplat panbuh za ceske pivo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.