Nejste přihlášen/a.
moje zkušenost. použil jsem při zavařování červ.řepy ocet s obsahem estragon.aroma a barevně je to na vyhození, vzhled zakalený. z deseti sklenic jsem udělal jednu s obyč. octem a ta jediná vypadá normálně,krásně čistá. možná, že někdo víte, proč to tak je, každopádně při porovnání složení octů byl jediný rozdíl obsah estragonového aroma.
čest zavařovačům olaf71
nikdy jsem ho nepoužila ale co nyní čtu, tak se používá spíš do studené kuchyně... možná mu vadila ta tepelná úprava a tím se obsah zakalil - chce to vyzkoušet, možná chut nebude špatná - pokud vás vzhled neodradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.