Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pro zavařovače červené řepy

Od: olaf71* odpovědí: 3 změna:

moje zkušenost. použil jsem při zavařování červ.řepy ocet s obsahem estragon.aroma a barevně je to na vyhození, vzhled zakalený. z deseti sklenic jsem udělal jednu s obyč. octem a ta jediná vypadá normálně,krásně čistá. možná, že někdo víte, proč to tak je, každopádně při porovnání složení octů byl jediný rozdíl obsah estragonového aroma.

čest zavařovačům olaf71

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

To vás lituji, tolik práce a takový výsledek ! Je fajn, že jste varoval ostatní. Zkrátka není nad to držet se osvědčených receptur.

 

hahanaj*

0x

nikdy jsem ho nepoužila ale co nyní čtu, tak se používá spíš do studené kuchyně... možná mu vadila ta tepelná úprava a tím se obsah zakalil - chce to vyzkoušet, možná chut nebude špatná - pokud vás vzhled neodradí

olaf71*

abych řekl pravdu, tak jsem nestudoval při nákupu složení. vidím kvasný ocet 8%, beru a jdu. asi je to tím, že jsem vlezl blbě do Sparu dřív než ukončil činnost v ČR

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]