Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Škvaříte doma sádlo? Postup

Od: stribrnak* odpovědí: 4 změna:

všechny zdravím,máte nějaký speciální postup při škvaření sádla?

děkuji za příspěvky

S

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*

0x

nyní už ne ,ale dříve jsme ho škvařili

nakrájet na kostičky a podlít vodou a dusit , občas zamíchat ,když se začnout tvořit škvarečky, tak podlít trochu mlékem ,aby zezlátly a pak sádlo přecedit a škvarky posolit a dát si s chlebem

a nebo umlít a udělat pomazánku v sádle nám škvarky nechutnaly

 

lidus*

0x

Stejně jako hahanaj ale škvarky nikdy dopředu nesolím aby nezvlhly. Zkušenost moje je, že troška doma vyškvařená není ono, my se domluvíme rodina a koupíme sádlo od řezníka, vyšvaříme v kotlu, práce na půl dne a srandy kopec.

hahanaj*

jasně to si osolí ten kdo si dává s chlebem čerstvé a zbytek se vždy hned rozemlel na pomazánku

 


0x

ano škvaříme, není nad domáci škvarky. Sádlo nakrájím na kostičky, malinko podliji a pak škvařím. Dokud se dělají bublinky. Pak sádli sliji a škvarky malinko poliji mlékam. To aby pěkně zrůžověly.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]