Nejste přihlášen/a.
Dbrý den.
Při vaření masa v papiňáku, záleží, jak potřebujete maso mít měkké. Vepřové maso musí být za 20 minut hotové.
doplněno 17.06.12 10:23:Když chcete maso na vykostění rozpadající se, necháte 25 minut.
Potřebujete, aby v masu zůstalo vše dobré. Dejte trochu vody, asi 2 cm, pařáček na knedlíky a maso dejte na pařáček. Maso bude hotové a chutné.
Uzené se tak dělá, je to mňamka, jen se nechá vařit jen 15 minut, aby se nerozpadlo.
Hovězí maso je lepší vařit i 30 minut.
doplněno 17.06.12 10:40:Dušené maso. Základ omastek, cibulku a maso uděláte při otevřené pokličce. Dáte štamprle vody a na 5 minut, zavřete. Otevřít ochutnat, dochutit, zase dát trochu vody, jen málo a zase na 5 min. zavřít. Dušené vepřové maso, je rychle hotové. Vody se dává málo, jen na polití, protože by maso místo dušeného, bylo vařené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.