Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,chci se zeptat na názory všech,kteří doma udíte.Potřebuji vědět jakým dřevem a jakou technoligií udíte? Jsem v tomhle naprostým nováčkem.Všem předem vřele děkuji za názory a přeji hezký zbytek večera.
Dub, olše, ale myslím, že nejlepší je třešeň. Dřevo musí být aspoň rok/půl roku vysušené, naštípané. Uložené nejlépe venku tam, kde vám neprší, nesněží apododobně - já ho mám třeba pod přístřeškem přikryté igelitem. Jelikož když ho máte uloženo vevnitř, tak vám očoudí maso, to dřevo je totiž mnohy shnilé uvnitř, a vlhké, i když se to nezdá, nedýchá. Když udíte ale dřevem které dýchá, není vlhké a je aspoň rok uložené, tak máte krásné maso. Taky záleží, v jakém uzáku udíte, jestli v dřevěném nebo zděném.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.