Nejste přihlášen/a.
zajímalo by mě, jestli jsou čínské polévky mám na mysli ty nejlevnější zdravé, chtěla bych zhubnout a zkusit právě tyto polévky.
Rozhodně ne ty kupované do 10,- nebo kolik to cca stojí, to bude mít efekt naprosto opačný... Když už, tak pohledejte např. tady ona.idnes.cz/... .
Ale určitě bych nezůstavala pouze u tohohle typu jídla, to chce pestrost..
Stačí projet složení, neznámé názvy a čísla typu E 450 atd. naházet např. sem emulgatory.cz/... a divila by ses jaké jedy do sebe člověk dostává a to nemluvím jen o těchto polévkách, bez zeleniny, celozrného pečiva, pravidelnosti a hlavně POHYBU to člověk nikdy nedokáže cvičení např. zde- parádní stránka zdarma- cviceni-doma.cz/... rozhdoně všechno pročíst přeji PEVNOU VŮLI
Já si myslím, že čínské polívky nejsou příliš zdravé. Čas od času na ni dostanu chut a neodolám. Ale velmi zřídka, zvláště pak, když jsem líná něco vařit. Myslím si, že složení bude opravdu šílené, že tam je celá abeceda. Poklikejte a pohledejte recept na tukožroucí polévku, zeleninovou. Ta je velmi zdravá a vymyšlená přímo hlavou. Jsou v ní vitamíny, nerosty a všecky ty zdravé věci, nad kterými tělo zajásá. A je velmi dobrá.
Je dneska velká móda považovat glutaman sodný za škodlivý a nežádoucí. Tato látka má přírodní původ a nelze jí považovat za nějakou hrubou a škodlivou chemii. Je to látka, která zvýrazńuje chut a její škodlivost s nikdy neprokázala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.