Nejste přihlášen/a.
když vidím "čerstvost " vajec, tak bych to neriskoval, to už radši vajíčka naměkko
Z jedné krabičky vajec je jedna polovina docela čerstvých, druhá polovina když rozklepneš,tak bílek jak voda.
asi to míchaj daj polovinu starých a polovinu čerstvých
Syrová vejce NÉ! Nejen kvůli salmonele, ale syrový bílek obshuje antivitamín Avidin, který blokuje vstřebávání Biotinu neboli vitamínu H. Jeho nedostatek brzdí růst dětí a zpomaluje hojení opařenin a popálenin, kde je biotinu hodně potřeba. Jinak je onen biotin řazen mezi B vitamíny a nachází se v droždí, játrech, houbách, hrachu, čokoládě, květáku.
Chutově dobrý a nejde cítit chemie?... Tak to něco na pečínku, podle chuti čuník, kuře, telecí..., nebo klidně i ryba. Větší množství zavakuovat a do mrazáku
Mmch. neni to legrace ale naprosto vážně Šumáky lepší nechat bobulářům, cvičit je lepší na sílu obratnost rychlost než jen čistě objem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.