Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nastupuji do hospody a poprvé budu dělat inventuru výčepu,kterou jsem nikdy nedělala.Poradí mě někdo jak nato abych měla vše v pořádku?Jak se inventura počítá a na co nesmím zapomenout?S čím se porovnávají výsledky abych věděla jak jsem vyšla?Děkuji
Jednoduchý dotaz, nebylo by lepší si někoho sehnat, kdo to už dělal a poradí v konkrétní situaci?
Při Vaší první inventuře si uděláte seznam veškerého zboží,které máte na skladě.Od tohoto se bude odvíjet další účtování.Např.po několika dnech budete předávat směnu,uděláte novou inventuru a rozdíl v množství vůči poslední inventuře musíte mít v kasírtašce v penězích.Počítají se i načaté láhve,otevřená balení a rozčepovaný sud piva.Je to jen matematika.Máte dvě inventury,spočítáte rozdíl v množství a každou položku vynásobíte prodejní cenou za položku.Co máte v kasírtašce navíc,je váš tringelt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.