Upřesním. Jeden roh sálu zabere občerstvení, tudíž pro smrad se nemohou dělat bramboráky atd. Není zvláštní místo, kde by si hosté sedli a snědli jídlo, třeba guláš. S plným talířem se musí proplést mezi 150 hosty ke svému stolu bez polití někoho. Musí to být něco pevného na talíři či tácku. Koláče pečeme každoročně a mužský se oblizují. Ale co dál?
Možná by šly halušky. Teplá sekaná ...
Bene, nápodobně. Čtěte, že nemohu na sále bez odsávání vařit brambory, smažit řízky, bramboráky ... mohu doma ohřát třeba sekanou a ve várnici ji uchovat teplou. Tak to dělám.
if + id - ano, čtu to až v doplnění dotazu. Původně byly jen nějaké blíže nespecifikované nevyhovující podmínky. Nemáte podmínky, nemáte kuchyň, nic nejde, nemáte nápad = nemůžete pořádat zábavu (nebo napsat na pozvánky svačinu sebou ). A sekanou jsem Vám poradil! Bene, vím, že vy byste to nezvládl. My dělàme 3 zábavy ročně a to víc jak 20 let (mimo covidu). Moc vás prosím, ignorujte toto vlákno. Nechci být za protivu jako vy, děkuji.
if + id - nebuďte netykavka a morous .