Nejste přihlášen/a.
Nevidím důvod, proč by Ti mělo být špatně po rajské polévce, smaženém sýru a bramborové kaši. Jsou to všechno běžná jídla, na které je žaludek českého strávníka zvyklý. Já sama si dělám smažený sýr jen velice málo osmažený, takový světlý, jenom žlutý. Nemám ráda, když je ta kůrka tmavá a tvrdá. Takže mně by ten Tvůj určitě chutnal.
Salmonelu nemáš. Pracuje Ti prostě psychika, máš v hlavě pořád pocit, že jsi jídlo nedodělala a tím myšlením sis přivolala nevolnost. Vezmi si tabletku černého uhlí a uvidíš, že to bude v pořádku. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.