Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jaká strouhanka?

Od: adamvaclavik odpovědí: 4 změna:

Jaká strouhanka je nejméně nezdravá? Kukuřičná? Než klasická z pečiva? Obalovat v pšeničných lupínkách už jsem zkoušel a nic moc

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

balzerka

2x

Když budete smažit obalovaný řízek, tak je to fuk, co je zdravější. Pro jednou neřešte zdravost, ale chut. A ta je asi nejlepší ze strouhané housky. A smažte na sádle. Pozor, docela často narazíte na strouhanku, která se sice tak jmenuje, ale je to výrobek, který není ze strouhaných rohlíků, nýbrž vyrobená lehce navoněná sypká hmota. Proto si kupte, usušte a nastrouhejte vlasní rohlíky.Já dávám hotový řízek na chvíli do horké trouby na malý rošt z minigrilu v pekáči a řízek ještě ještě okape, v případě květáku je to super dopečené.

 


0x
Pokud chceš zdravé jídlo, tak nedělej řízky. Jednou za čas si klidně dej poctivý řízeček. Jinak dá se pomlet trochu ovesných vloček a přidat do strouhanky. Pak to tolik necucá olej a je to křupavější.
Kureci prsni rizky jsou zdrave. Ale delane bez oleje v parnim hrnci.

 


0x

Já si myslím, když si jednou za čas dopřeju řízek, proč ho kazit

Požívám dvojbal - strouhanka, vejce, strouhanka, mouku ne. Jsou vynikající a křupavé.

Kdysi Pilarka radila hned po usmažení potopit řízek na pár vteřin do vařící vody, že sjede dolů ten tuk, ale nikdy jsem to nevyzkoušela. Já vysušuji přebytečný tuk papírovýma utěrkama.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]