Nejste přihlášen/a.
Měsíc prošlé Gervais. Víčko nafouklé není, je dobré ho konzumovat?
Nedávno jsem použila měsíc prošlý tvaroh.Byl jako čerstvý,nic mu nebylo.Tady je každá rada drahá...Ochutnejte,očichejte...V nejhorším případě se z něj pokakáte
Kdybych byla chudá, bez příjmu, hladová, tak bych ho nejdříve vizuelně zkontrolovala a čichla k němu, potom ho ochutnala, jestli není hořký, nebo na jazyku trpký, a pokud by senzorické zkoušky dopadly dobře, tak bych jej snědla.
Když není potravina zkvašená, tak se žádné střevní problémy neobjeví.
Víčko nafouklé není protože tam je narváno tolik konzervantů, které to klidně udrží ještě další měsíc a i více. Vlastní zkušenost. Zapomenutý v lednici. Takže vyvstává jiná otázka. Čerstvé, nebo prošlé, je to vůbec zdraví prospěšné? Já jsem tenkrát ten svůj otevřela a zvědavě ochutnala. Aspekt byl normální a nepoznala jsem jazykem rozdíl. Od té doby to nekupuji. Když se něco nezkazí ani za dva měsíce, tak to je trošku podivné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.