Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Restaurační pojem - minimální konzumace

Od: amy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu, co přesně znamená pojem minimální konzumace v restauraci, např. při objednání salonku pro větší skupinku osob. Děkuji za radu.

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ladinpraha*

2x

Poskytnou ti salonek zdarma, ale ty musíš zaručit, že společnost tam utratí určitou minimální částku. Jde o to, aby se použití salonku vyplatilo - příprava, úklid, obsluha navíc a pod.

 

figurek*

2x

minimální konzumace = víceméně minimální útrata, která se od vás očekává.

Není zrovna slušné chování obsadit salónek v restauraci a pak si objednávat vodu z vodovodu.

 

mp*

2x

Sám to nedělám (nemám to zapotřebí). Ale znám dost restaurací, kde to funguje. Je to tak, zamluvíte si salonek pro 20 lidí. Minimální konzumace je 500 kč na osobu. Takže zaplatíte 10000 kč. A nemusíte si dát třeba nic. Jen zaplatit. Kde mají stále plno, to i docela odpovídá. Nikdo nechce tratit.

 


0x
Kolik musite odebrat alko a nealko.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]