Nejste přihlášen/a.
Tak to mám s gumovými medvídky. Nevím, čím by to mohlo být, ale je to dost nepříjmené. Po mléku je to naštěstí ok
Krkovičko, tak to je docela zvláštní. Citlivé zuby mají lidé po studeném/teplém či kyselém/sladkém. Ale po mléku a rýži? To je asi docela rarita. Zkus Sensodyne Rapid Relief zubní pastu. Problém s citlivými zuby je v tom, že povrchu zubu je narušen, je pórovitý a tudíž lehce ovlivnitelný tím, co jíme a pijeme. Pasta by měla pomoci tyto pórky vyplnit a zabránit tak přístupu potravit a tekutin přímo do zubu. Jestli to pomůže?! Těžko říct. Ale za pokus to stojí.
Já měla kdysi problém s odhaleným krčkem a jak mi na to zafoukali u zubaře, tak jsem se mohla zbláznit. Natřeli mi to průhledným lakem a zafixovali UV světlem. Pak už byl pokoj. Možná, že by něco podobného mohli zkusit dát na celé zuby?! Nevím... je třeba se zeptat zubaře, co by doporučil. Ostatně, co na to říkal?
doplněno 22.06.12 15:20:Jak dlouho už tento problém máš? Nemůže to být psychologického rázu? Je divné, že to jsou tak specifické potraviny - a pouze dvě?!
Elmex gel neni na dasne, je na remineralizaci zubni skloviny, pouziva se 1x tydne asi 2cm gelu na kartacek a zuby normalne vycistit. Me tedy vydrzi dost dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.