Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz: Co může být ve špekáčcích za "alergen"? Grilujeme maso, vše v poho, nic mi není. Udělám si buřta, a poblinkám se jak amina. Na mastné jsem zvyklá, takže tím to nebude. Díky
Řezník by měl na požádání prozradit výrobce i složení špekáčků, pokud mu vysvělíte problém, jistě ochotně vyhoví. Podle složení pak můžeme hledat "pachatele" Vašich zdravotních problémů.
haninko,jsou dvě možnosti,ta první je :tak to zkrátka NEJÍM.Druhá je přežratse z nich,odvezou tě do nemocnice a tam zjistí z čeho to je.Dušinka se zklidní a nebudeš to jíst stejně.
Myslíte nějak takhle?
Měl jsem patnáct piv, šest malejch rumů, dvě becherovky, sedmičku červenýho a flašku šampusu. Nakonec jsem si dal chleba s máslem, ten chleba byl asi divnej, bylo mi po něm špatně...
Tak ty aušusy nejez.To ti doma neřekli,že se uzeniny nemají jíst?Že jsou rakovinotvorné?A že po druhé ohřívaná uzenina je ještě více rakovinotvorná?Asi se doma také o zdravou výživu moc nezajímají.Zkus si přečíst vzadu na obalech potravin a hlavně uzenin,co obsahují.Samé Ečka,konzervanty,což jsou skoro vždy jedy,které se do potravin dávají,aby dlouho vydržely.Máš tam napsáno třeba E a za tím nějaké číslo.Tak si to zadej do vyhledávače na internetu a uvidíš,co ti vyleze.Většinou samé rakovinotvorné E přísady.Jez radši vařené čerstvé maso,zeleninu.Uzeniny jsou samy o sobě škodlivé zdraví a obsahují zdraví škodlivé konzervanty.
Radši místo buřta napíchnu na klacek kus syrového masa a opeču,osolím.100x lepší než jedovatej buřt Po buřtu je mě taky blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.