Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Profesní místa v restauraci

Od: louda odpovědí: 2 změna:

Dělám projekt do školy, a potřebuju vědět, jaká vyšší místa jsou zapotřebí v restauraci. Jako je třeba čísník, uklízečka, kuchař atd... Tak mám na mysli, jestli jsou zapotřebí manažeři atd.. účetní...?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

to vše je odvislé od velikosti restaurace. některé podniky mají 5 zaměstnanců, jiné 50 a další může mít 100 zaměstnanců. pro jak velkou restauraci projekt děláte?

louda

Nějakou menší.. třeba pro deset až patnáct zaměstanců...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]