Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se na vás obrátit s prosbou o radu... Jsem ve třetím ročníku obor kuchař-číšník... včera jsme si losovali téma k závěrečným pracím, podle kterého budeme muset setavit jídelní menu, slavnostní tabuli a to do 20.4.
Vytáhla jsem si téma Křestanské svátky v našem kalendáři (Velikonoce,masopust,Vánoce...apod.)
Zvolila jsem tedy Vánoce... nejspíše to bude složitější, než kdybych si zvolila téma Velikonoce, skrz dostupnost mnoha ingrediencí... ale snad to vše zvládnu podle představ...
Má práce musí obsahovat: APERITIV... pro ten jsem zvolila Medovinu (Dolská) dále PŘEDKRM... Vánoční kuba se slaninou... PIVO: nevím jaké zvolit... Polévka: polévkujsem zvolila Rybí polévku, nebo jsem uvažovala o hrachové s krutony... BÍLÉ VÍNO: také ubec nevím... MAZICHOD Z RYB: bohužel, nevím s čím skombinovat... HLAVNÍ CHOD:? ČERVENÉ VÍNO:? SÝRY:? ŠUMIVÉ VÍNO:? jako MOUČNÍK: jsem zvolila budto štrůdl ... KÁVA: Presso, Alžír, late? DIGESTIV: becherovka(originál)
Stejné téma už tu je poradte.cz/... moje odpověď je po konzultaci s učitelkou kuchař-číšník stále stejná.
Co Vás tam učili, když je tohle závěrečná práce a vy si nevíte rady? Hlavní chod je podstatný. Tak si najděte receprty na kapra či štiku nebo sumečka. Plus nějaký zajímavý bramborový salát. Vánočních receptů je plný internet. I ten rybí předkrm tam je do mezichodu.. Víno Vám poradí v první vinotéce, když řeknete, že k rybě, navrhnou nějaké bílé.. Až budete v práci, to budete psát každý týden lidem na poradnu, co máte vařit? A štrůdl je sice chutný, ale udělejte spíš něco slavnostnějšího.Vánoční dort.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.