Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám USB DVB-T2 program na počítač, který jsem k tomu dostal od výrobce byl nepoužitlný
Byl mi doporučen SICHBOPVR funguje dobře ale chtěl bych se zeptat nevyužívá někdo i jiný, který by mi mohl doporučit.
Díky
To jsou teda odpovědi na úrovni.. Nikdy jste neslyšeli o dvbt usb dongle? Že děláte z tazatele debila?
Nejlepší program pod windows pro podobná zařízení byl vždycky Prog dvb ale co vím, tak ten zatím asi nepodporuje h265 hevc.
Dobrý den,
předpokládám, že máš na mysli USB dongle s DVB /... (třeba).
Podívej se na podporu Evolvea, třeba to bude fungovat i s Tvým.
a když chceš poradit dokážeš sem napsat co je na tom krámu do USB napsáno? Nebo sem dát odkaz at víme co jsi si koupil? Věštecké koule došly.
vlastním DVB-T2 tuner EVOLVE SIGMA T2 pro PC (do USB) a k přehrávání programů používám obyčejné VLC nic dalšího nepotřebuji. Udělal jsem si playlist ve kterém mám všechny nalezené programy a VLC mi to parádně přehrává jako by to byl běžný lokální soubor.
mimochodem EVOLVEO SIGMA T2 funguje skvěle i na ubuntu linuxu, a i tam díky VLC, naprosto stejně. Dokonce tam není nutné instalovat žádné ovladače jsou už v systému takže to po zapojení jede hned a můžete rovnou skenovat programy. Na linuxu to tak paradoxně jede lépe než na windows.
a jak to jako mám vědět, to bych musel zkusit ve tvých podmínkách. Já si puradím, kdo potřebuje radit jsi ty, tak mne laskavě nekritizuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.