Nejste přihlášen/a.
Čaute všeci..=) Prosila bych někoho kdo peče dorty, aby mi poradil.. Chtěla bych upíct dort, tak aby byl podobný jako z cukrárny. Akorát s tím rozdílem, že je domácí a není plný éček. Krém zvládám na výbornou (aspoň myslím teda..), ale problém je v piškotu. Nikdy mi tak nevyskoší a dort není tak nadýchaný. A chtěla bych do něj nastrouhat čokoládu, tak nevím jestli stačí pouze čokoláda na vaření a nebo jestli je potřeba ňáká speciální. Prosím poraďte zkušení cukráři..=)) Předem děkuji za odpovědi..=*
Janicko, mě se zase v žádném případě nedaří krém. Můžeš mě prosím napsat zde svůj osvědčený recept? Děkuji předem. Pohanka.
Krém používám pudinkový s máslem. Uvařím si hustý puding z jednoho sáčku.=) Dám pouze půl doporučené dávky mléka. Nechám vychladnout. V míse si vyšlehám máslo s cukrem. Jakmile mám vyšleháno přidám schladlý pudink. Vše vyšlehám a dochutím buď rumem a nebo používám někdy pouce aroma. Pudink měním podle příchutě kterou zrovna chci. Ale nejlepší je vanilkový. Prostě klasika. =)) Doufám že jsem to dostatečně popsala..=))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.