Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Pravý piškotový korpus

Od: janicka* odpovědí: 4 změna:

Čaute všeci..=) Prosila bych někoho kdo peče dorty, aby mi poradil.. Chtěla bych upíct dort, tak aby byl podobný jako z cukrárny. Akorát s tím rozdílem, že je domácí a není plný éček. Krém zvládám na výbornou (aspoň myslím teda..), ale problém je v piškotu. Nikdy mi tak nevyskoší a dort není tak nadýchaný. A chtěla bych do něj nastrouhat čokoládu, tak nevím jestli stačí pouze čokoláda na vaření a nebo jestli je potřeba ňáká speciální. Prosím poraďte zkušení cukráři..=)) Předem děkuji za odpovědi..=*

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*

2x

peču podle tohoto receptu a je skvělý- určitě budete spokojena

apetitonline.cz/...


doplněno 25.04.16 08:18:

čokoláda není potřeba žádná speciální

janicka*

Děkuji..=)

 

pohanka*

0x

Janicko, mě se zase v žádném případě nedaří krém. Můžeš mě prosím napsat zde svůj osvědčený recept? Děkuji předem. Pohanka.

janicka*

Krém používám pudinkový s máslem. Uvařím si hustý puding z jednoho sáčku.=) Dám pouze půl doporučené dávky mléka. Nechám vychladnout. V míse si vyšlehám máslo s cukrem. Jakmile mám vyšleháno přidám schladlý pudink. Vše vyšlehám a dochutím buď rumem a nebo používám někdy pouce aroma. Pudink měním podle příchutě kterou zrovna chci. Ale nejlepší je vanilkový. Prostě klasika. =)) Doufám že jsem to dostatečně popsala..=))

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]