Nejste přihlášen/a.
prosím o nějaký recept na staršího králíka cca.2 roky
Také jsem ho vždycky povařila v papiňáku, obrala a přidala do sekané nebo karbanátků. Protože králík má suché maso, je pokaždé potřeba ho smíchat s prorostlým vepřovým, aby pak ta mletina byla trochu štavnatější. Dát jen samotného králíka, to by bylo suché jako dříví. Proto aspoň půl na půl. Jaga.
toprecepty.cz/... jen dejte méně oleje, asi polovinu.
Na takový recept mám raději starší samici než králíka mlaďocha (4 měsíčního). Naložený byl jen přes noc. Pekla jsem na 200 st 1,20 hod na pekáči zakrytým alobalem bez podlévání.
P.S. Včera byl s rýží a dnes s bramborem. Nemá to chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.