Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Starší králík

Od: len* odpovědí: 6 změna:

prosím o nějaký recept na staršího králíka cca.2 roky

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


1x

Také jsem ho vždycky povařila v papiňáku, obrala a přidala do sekané nebo karbanátků. Protože králík má suché maso, je pokaždé potřeba ho smíchat s prorostlým vepřovým, aby pak ta mletina byla trochu štavnatější. Dát jen samotného králíka, to by bylo suché jako dříví. Proto aspoň půl na půl. Jaga.

 

hahanaj*

0x

švagr z těch starších dělá sekanou

ale myslím ,když ho naložíte jako na svíčkovou bude výborný

 

lidus*

0x

Udělat v papiňáku na "svíčkovou" nebo na paprice. U nás se jí králík jen vykostěný a klidně toho dvouletého upeču v troubě (na plechu přikrýt alobalem, peču asi 2h.

 

uska*

0x

toprecepty.cz/... jen dejte méně oleje, asi polovinu.

Na takový recept mám raději starší samici než králíka mlaďocha (4 měsíčního). Naložený byl jen přes noc. Pekla jsem na 200 st 1,20 hod na pekáči zakrytým alobalem bez podlévání.

P.S. Včera byl s rýží a dnes s bramborem. Nemá to chybu.

 

cicko*

0x

Předek na omáčku, zadek oremlovat.

lidus*

dlouho jsem se nezasmála.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]