Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Smetana ke šlehání

Od: dako® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Co se smetanou, když ji nespotřebuji do data uvedeného na obalu. Můžu ji dát do mrazáku a pak použít do omáčky, nebo i na šlehání? Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


3x

Taky šlehačku, když vidím, že ji nepoužiji, dám zamrazit. Když ji chci použít, tak ji nerozmrazuji, ale vyklopím do vroucího základu a míchám. Nic se nestane. Mám to odzkoušené.

 


0x
Smetana,jogurty,sýry,vařená vejce,pudinky vařené do mrazáku nepatří.
Změní konzistenci,nejsou jedlé !
sebod*

a tak já smetanu do mrazáku občas dám. Dávám ji pak třeba k masu, když to zapékám nebo do různých těst na moučníky, kam podle receptu petří smetana. Rodinka zatím nikdy nic nepoznala

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]