Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Konzervace uzeného masa

Od: mija* odpovědí: 2 změna:

Dávam domáci uzené maso do zavařovaček a budu ho sterilizovat,už jsem to kdysi dělávala a něco jsem si ještě ted znovu načetla,ale potřebují poradit jestli něco nezkazim když do sklenic dám více vody než uváději v receptech.Posledně jsem dávala podle receptu jen do 1/3 sklenice vodu a maso po sterilizaci za pár dni mělo na povrchu kde nebylo zalite vodou divnou barvu.Nebylo mu nic ale nevypadalo to vábně .Jestli jste už někdo z vás uzené zavařoval,prosím poradte nějaký fígl.Díky moc.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

maci11

2x

Maso uzené , syrové zatápím vodou nebo aspoň zároveň s masem.

 

lidus*

2x

¨Sklenice plním do dvou třetin a zaleju vodou s trochou sádla, trochou soli nebo jako poslední kousek dám uzený špek, steriluji 1h. Maso dávám jen pod víčka s červenou gumou.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]