Nejste přihlášen/a.
Koupili jsme v hypermarketu masové kujličky,jak a v čem je správně smažit?
Děkuji-nám se to pokaždé připaluje.
Smažit na směsi vepřového sádla a řepkového oleje, podobně jako karbanátky.
Nebylo by také od věci udělat dobrou rajskou a ty kuličky v ní povařit. Jako příloha těstoviny, nebo knedlík. Jaga.
V tom případě vařit na mírném ohni, aby se nerozvařily.
Proč? Řepkový olej má špatnou pověst neprávem. Z hlediska skladby mastných kyselin a jejich vzájemného poměru je jedním z nutričně nejvýhodnějších rostlinných olejů.
Taky se zastanu řepkového oleje. Z vlastní zkušenosti, mám možnost změřit kvalitu jednotlivých olejů v průběhu času. Řepkový vždy vyhrává.
Jinak kuličky miluju, spíše si na ně dojdu do IKEA, jednou jsem si je i koupil. Myslím, že už jsou předsmažené. Nějak jsem je tenkrát jen podusil. Možná i mikrovlnka s trochou vody. Už si nepamatuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.