Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Ovocný chlebíček - krájí se teplý neb studený

Od: xyssca odpovědí: 3 změna:

Mám na mysli, ten těžší chlebíček - šiška o malém průměru ne bílkový nebo piškotový?

Kdy se krájí prosím, dělám ho prvně .

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

ben®

2x

Dobrý den, patrně to bude podobný recept jako viz odkaz - a tam bod 3.

Takže, krájet až druhý den. Zdravím!

ona.idnes.cz/...

doplněno 11.12.15 16:36:

wamp - kolega Ben možná našel ten správný recept, protože tazatelka nepeče chlebíček bílkový (který se krájí za tepla) a uvádí to v dotazu. A tazatelka se nakonec rozhodne sama.

.

doplněno 11.12.15 16:52:

Nemáte zač.

 


0x
Po vytažení z trouby se nakrájí na tenké plátky a obalí v cukru.
Uchovejte v chladu
doplněno 11.12.15 16:27: Dělám je často.
Udělejte tak,jak říkám
Kolega Ben pouze s prominutím nalezl recept...
xyssca

Ano mám na plechu ten nejtvrdší ( takový ten had),co se potírá bílkem,takže nejvíc podobá tomu od " bena " ...díky už chladne a jelikož se ani nedá krájet za tepla jsem se uklidnila,díky oběma

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]