Nejste přihlášen/a.
Mám na mysli, ten těžší chlebíček - šiška o malém průměru ne bílkový nebo piškotový?
Kdy se krájí prosím, dělám ho prvně .
Dobrý den, patrně to bude podobný recept jako viz odkaz - a tam bod 3.
Takže, krájet až druhý den. Zdravím!
doplněno 11.12.15 16:36:wamp - kolega Ben možná našel ten správný recept, protože tazatelka nepeče chlebíček bílkový (který se krájí za tepla) a uvádí to v dotazu. A tazatelka se nakonec rozhodne sama.
.
doplněno 11.12.15 16:52:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.