Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Krém do včelích úlů

Od: babusa* odpovědí: 2 změna:

Už asi pečete,tak se zeptám:když byly děti malé,pekla jsem jak jsem byla zvyklá od maminky kolem 20 druhů cukroví.Pak jsem to snižovala a teď mi to vychází kolem 7-9 druhů,každý rok udělám takové základní cukroví-vanilk.rohlíčky,pracny,linecké a asi 3- 4 druhy navíc.Ty druhy navíc dělám to,co mi přijde mejlem nebo si někde vyčtu a zkusím to,čili měním.Letos jsem si našla taky pár jiných receptů,jeden z časopisu Vlasta "babiččiny máslové sušenky",v těstě jsou i mleté ořechy.Jestli je někdo děláte,poraďte kdy se dělají,jestli teď,aby se uležely nebo až před svátkama?Další co už jsem spoustu let nedělala ,jsou včelí úly.Koupila jsem v Tescomu takovou tu "mašinku" na úly-neumím to pojmenovat,nemusí se vyklepávat,ale je to rozdělávací a k tomu tlačítko na krém dovnitř.Tak letos budou úly,mám recept po mamince,ale jde mi o náplň.Jakou děláte?Jen máslový krém nebo máte jiný recept vyzkoušený?A když uděláte úly,tak je hned plníte?A asi se dělají těsně před svátkama?Díky předem

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


0x

My říkáme vosí hnízda,protože jako úl mě to moc nepřipadá

Dáváme žloutek cukr máslo rum Nebo zkuste vaječný koňak.

Máslové sušenky nedělám.

bajka

Syrová vajíčka nikdy nedávat do jídla,které se konzumuje průběžně několik dnů ... vyjímka je masový tatarák,který se jí okamžitě,ale já ho nejím stejně ... krém běžný,tuhý,který obsahuje máslo,pudinkovou ( neb Zlatý klas) nebo moučnou nástavbu.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]