Nejste přihlášen/a.
díky, vyzkouším. Jinak oheň bych dal až při servírování, pokud to má být na efekt, jinak si zbytečně pálíte pryč alkohol...
Já dělám tenhle:
0,7 červeného vína ohřeju s hřebíčkem skořicí,badyánem a cukrem dle chuti.
Pridám štávu ze 4 pomerančů a jednoho citronu, ohřívám...
Ohřeju 2 dc třtinového rumu a zapálím.
Hořící naleji do směsi vína a štávy.
Přecedím do dkleniček či hrnků a piju
Je moc dobrý, já tam dávám rumu kapku míň, ale 2 dc jsou v receptu.
Dělám punč úplně jinak, dávám do něj rozinky a rum. Recept je tady na stránce, ale dělám mnohem větší dávku. Fakt je dost dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.