Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Do čeho naložit divočáka?

Od: saolin* odpovědí: 8 změna:
Ahoj, chceme grilovat celého divočáka, cca 35 kg. Nemáte nějaký typ do čeho ho před grilovánim naložit? Už jsme ho párkrát dělali, vždycky jsme ho naložili na 4 dny do soli a přidali maximálně jalovec a pak prošpikovali. Rád bych zkusil něco jiného, nevíte o něčem? Děkuju

 

 

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hahanaj*

0x

udělejte si pivní marinádu - pivo, olej a divoké koření dle chuti - smíchat a do toho naložit maso

saolin*

No to by bylo dobré kdybych nakládal jen plátky, ale celé prase? Kolik by toho piva muselo být

To už by bylo na B-komplex.

saolin*
26.09.15 11:06

hahanaj*

není problém marinádu do masa napíchat , pokud jí tedy nechcete dělat tolik aby byl divočák potopený

saolin*

no jo, to mě nenapadlo: Jen jsem to nikdy nedělal, tak vůbec nevim jak daleko od sebe mám ty vpichy dělat

hahanaj*

čím větší svalovina tím víc vpichů to snad je logické ,aby pěkně bylo maso nasáklé marináda se vstříkuje při vytahování stříkačky, ale musíte mít pořádnou silnou stříkačku ...

saolin*

Dobrá, děkuju moc, pokusim se to nějak zrealizovat

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]