Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Cibulové kroužky - NE v těstíčku !

Od: jaraz® odpovědí: 6 změna:

V restauraci jsem dostal vepř.vrabce a nahoře byla hromádka smažené cibule,která nebyla vůbec mastná ale naopak krásně křupavá.Hledám na webu recept na tyto cibulové kroužky,ale všude jsou jen smažené v těstíčku. Uvažoval jsem v poslední fázi je obalit jen v mouce a po usmažení dát do cedníku okapat?

Kuchařky poradíte?

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

uska*

6x

Já je dělám ve fritáku a dám okapat na papírovou utěrku, také nejsou mastné.

 


3x

Stačí odpověď od uska.Jednoduché,stoprocentní. V restauraci to dělají zrovna tak.

 

joudic*

3x

mouku byste prece poznal, je to z fritaku a nebo v hodne oleji na panvi, nicmene v hospode spis z fritaku, pak je krasne krupava. Jinak pokud byste chtel v testicku, nesmi se tam davat vejce a bude to krupave.


Děkuji všem,asi je to tím fritákem.

 

blabla*

0x
Pracovala jsem v plno restauracich a ta cibule se vzdy obalila v mouce pak normalne osmazila a dala na ubrousek odkapad od oleje. Je to mnamka (y)

 

patas

0x
Zdravím, možná se budete divit ale: nakrájejte si cibuli na ty "kroužky" a zlehka "obalte" v hladké mouce, nemusí být ta cibule úplně bílá...
A dejte smažit do fritáku
Dobrou chut

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]