Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Napadla mě taková věc. Proč když se opékají špekáčky nad ohněm, tak se většinou na obou koncích nařezávají. Já to také dělám, ale vlastně nevím proč.
Díky
Já si myslím, že proto, aby ti nepopraskaly a nevypadaly potom ošklivě. A možná také proto, že někomu to tak víc chutná, když jsou na každém konci ty 4 části více osmahlé a propečené Možná proto se nařezávají i "na ježečka" - jednak kvůli vzhledu, jednak se víc opečou ... Určitě si dovedu představit, že jinak chutná pekáček nařezaný a jinak nenařezaný
Souhlasim s Biscuitgirl.
Vypada to jednak lepe, daleko lepe se propecou, ale hlavni duvod je urcite kvuli prasknuti a spadnuti z prutu do ohne. To se pak spatne lovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.