Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Váš požadavek mně přijde trochu zmatečný. Pod pojmem "ďábelský kotlík" si vybavuji takové vylepšené lečo a hlavně to tak příšerně pálí, že ani nepoznáte další chut. Pod pojmem "zapečené těstoviny" si vybavím uvařené těstoviny v pekáčku, v nich kousky opečeného masa (nebo salám či klobása), hodně kečupu, koření dle chuti (nepálivé) a nahoře posypané nastrouhaným sýrem - a zapečené v troubě. S kyselou okurkou to nemá chybu. Zdravím!
P.S. A ještě olej, aby to bylo chutnější a sůl.
doplněno 11.08.15 06:57:jethro - asi je to o názoru. Vajíčko je nepovinné, sýr udělá kůrčičku a kečup se tam musí zamíchat, aby se dostal všude a "prochutil" to .
Není potřeba se bát. Vůbec. Když uvaříte těstoviny, budete moci k nim přidávat cokoliv a ihned ochutnávat a vylepšovat. Jen maso, at už kousky nebo mleté, musíte nejprve připravit, usmažit, uvařit nebo podusit doměkka. Když to všechno, co budete mít na pekáčku zalijete vejcem rozšlehaným v několika lžících mléka a pak všecko zasypete strouhaným sýrem, šoupnete na 30-40 minut do trouby na 180º, bude to bezva. Nevařte však moc těstovin. Tím vším, co budete přidávat, nabude a pak byste to jedli týden.
To je právě to kouzlo vaření. Něco Vám někde chutná, ale napodobit to doma stejně nejde. Recepty na internetu jsou dle mé zkušenosti z větší části dost hrůzné. Nejlepší je koupit si pár dobrých kuchařek (doporučuji ty od Romana Vaňka), a máte na pár let vystaráno. Pokud máte odvahu, tak experimentujte ve Vaší kuchyni (vyhodit se to dá vždycky). Recepty jsou stejně spíše takový návod a doporučení. Bez použití vlastní hlavy a umu to stejně nevyrobíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.