Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
Dělám kuřecí nudličky jako přílohu k rýži, restuji na pánvi, ale té vody z toho. Koupeno zabalené. Asi napuštěno kvůli větší hmotnosti, aby měli větší zisk.
Když koupím kuřecí prsa od řezníka, taky v nich bude tolik vody?
Takže je lepší koupit v řeznictví, než zabalené v marketu?
ne, volne lozene u reznika budou bez vody, a ano je lepsi koupit u reznika
doplněno 01.07.15 16:31:jen dodam, ze bezne leta a leta maso od reznika normalne zamrazuju necham, co snim a sup do sacku a na mrazak, zabalene tak, aby bylo maso od sebe oddelene a neprilepene jako ve vanickach z marketu
pokud dáte na rozpálenou pánev maso a utíká z něj voda, je napuštěné vodou. Téměř výhradně kupuju kuře vcelku a rozporcuju, vykostím sám. Mám za to, že kuře vcelku zatím vodou nenapíchávají. Jinak samozřejmě číst etiketu. Dosud vidím lidi kupující masný polotovar sekanou (60% masa, zbytek mouka) místo mletého masa, které leží hned vedle a je dražší o pár %.
Pokud si chcete na drůbeži opravdu pochutnat, kupte si kuře ze dvora /např. kupuji na Smíchově U Arbesa/. Je dražší, samozřejmě, ale maso je úplně o něčem jiném. Samozřejmě si prsa může vyříznout a udělat na pánvi, zrovna tak upéci vcelku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.