Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jakou mouku na paříž.dort

Od: virna odpovědí: 5 změna:

Zítra si můj syn přeje na narozeniny pařížský dort nebo řez čokoládový.

V receptech jsou různé druhy mouky jakou používáte vy,co máte ze zkušenosti?

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

uska*

4x

Základní pomůcka:

hladká mouka = kvasnice, polohrubá mouka = prášek do pečiva, hrubá mouka = vařené výrobky (knedlíky). Jsou vyjímky, i já ráda zkouším kombinaci různých druhů mouky.

winkata

uska to je dobrá zkušenost,ale dnes každý pátý je "odborník" na kuchyni,takže se vidí ledasjaké experimenty.

 

eulalie*

3x

Já na dorty používám polohrubou mouku.

virna

Dobře,asi ano.Já peču občas,ale jiné věci a tak mě zmátlo jak v receptech bylo od hladké až po hrubou...?:-/

hahanaj*

polohrubou mouku

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]