Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupila jsem avokádo na pomazánku a je hodně tvrdé, že jsem ho sotva rozřízla. Mělo by se lžičkou vydlabat a pak rozetřít do ostatních ingrediencí. Teď přemýšlím, jestli ho mám nastrouhat, nebo jestli se vůbec může nezralé jíst. Vím, že jsem ho měla nechat doma dozrát, ale už je pozdě. Díky za rady.
Dobrý den, a zkusila jste ho ochutnat? Není to hnusné? Co nastrouhat a povařit na kaši?
Zdravím!
doplněno 28.03.15 09:01:Zkuste ho povařit, aby změklo a dochutit (asi cukrem=?).
doplněno 28.03.15 11:10:A co zkusit to povaření a přidat cukr? Třeba to tu pomazánku nezkazí (nebo také ano=?).
je skoro bez chuti, ani není trpké, jen je tvrdé jako mrkev. Možná bych ho mohla zkusit povařit. Díky
doplněno 28.03.15 10:43:Tak jsem ho nastrouhala, pak ochutnala a v ústech mám nahořklou chut, tak ho nebudu ani povářet a pomazánka nebude. Příště budu chytřejší a nechám ho uležet, aby změklo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.