Nejste přihlášen/a.
Proč tvrdnou posléze bramborové knedle až do stavu nepoživatelnosti,dříve se mi to nestávalo.
Stává se vám to,v čem to je?
Dala jste hodně mouky a vajec. Je však pravdou, že každé brambory chtějí něco jiného. Naše babička měla bramborové knedlíky jako peří. Ale bylo to i tím, že brambory, které měla ve sklepě celou zimu, zanala a věděla jak na ně. Když pokaždé koupíme jiné, pak jim nerozumíme. Je také možné, že jste udělala těsto a než se vám voda zavařila, těsto zřídlo a vy jste přidala mouku a těsto zpracovla znovu. Mouka musí být hrubá, případně půl hrubá + půl krupička. S bramborovým těstem se nesmí otálet. Současně se zpracováváním těsta musí hrnec s vodou stát na ohni. A ihned po dokončení těsta, musí do vařící vody.
doplněno 16.03.15 10:44:Ahááá, tak tak to je. Je pravdou, že mi tohle také knedlíky občas dělají. Do druhého dne ztvrdnou, ale nijak drastiky. Já je vždycky nakrájím na sousta a pomaloučku osmažím na pánvi s kouskem sádla. Pak jsou jedlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.