Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla jsem nakládané zelí, nějaký ruský recept, nakrájené hlávkové zelí v nálevu. Nevíte někdo, o tomto receptu?
dík
Nevím, jestli je to recept z východu, ale v nálevu bývá sterilizované zelí. Někde mám, ale nejsem si jistá, nějaký recept na nakladané zelí s křenem v nálevu. Obojí se nejprve podusilo, pomačkalo, aby pustilo vodu a nebylo tvrdé a pak se zalévalo lákem. Kdyby se bez povaření, podušení, zavadnutí zalilo lákem s octem, bylo by nepříjemně tvrdé. Teď jsem si vzpomněla, dělávala jsem zelný salát, který jsem napěchovala do paprik, zalila lákem a sterilizovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.