Nejste přihlášen/a.
Ahoj Alluško,ráda tě opět "vidím." Do tvarohu dávám klasicky žloutek a cukr. Neboj,nic neteče,ani nelepí
Tvaroh normálně s vejcem a cukrem, tvaroh lepší ve staniolu, vaničkový je řídký, takže možná se dává pudink do těchto ve vaničce, aby byl pěkně po upečení zatuhlý.
Opatně s těmi povidly a též marmeládami. S těmito náplněmi mám špatnou zkušenost, ty mě právě vždy tečou. Chce to vyšší okraje u koláče na plechu, nebo hlubší důlek a menší náplň u malých koláčků.
Sníh do tvarohu do malých koláčků bude asi zbytečný.
doplněno 07.12.14 17:48:Ale teď jsem našla radu, že povidla se mohou zahustit nastrouhaným perníkem na vaření, nebo piškotovými drobečky, strouhanku ale nedoporučují. Myslím, že ten perník nebude mít chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.