Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podařilo se mi sehnat mladou zabitou ovci, vzaly jsme si ji s dcerou napůl.
Když mám kousek skopového, zpravidla jej upeču na česneku a majoránce, se špenátem a knedlíkem. Ale teď toho masa mám víc a nedá se to jíst pořád na jedno brdo. Proto by mě zajímalo, jak upravujete skopové vy.
Vím, že na netu je nepřeberně receptů, už jsem se jimi probírala, ale není to odzkoušené. Raději bych, abyste mi napsali recept na něco, co skutečně doma připravujete, co vám chutná a co se vám osvědčilo. Děkuji, Jaga.
Co takhle pilaf?
Udělá se česnekový základ - olej + česnek, skopové, nakrájené na kousky se tam dá s mrkví, nakrájenou na kolečka, s trochou sušených meruněk a rozinek. Může se tam dát trošičku orientálního koření. Osmahnete to, až to pustí vodu, chvíli dusíte na málo vodě, pak doplníte vodu na 2 prsty nad maso, osolíte a pokryjete opranou rýží a ta se na tom udusí. Když rýže vypije všechnu vodu, je to hotové. Pokud si na to netroufáte, rýži si udělejte zvlášt, ale takhle je to lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.