Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rozmrazit karbanátky?

Od: minda® odpovědí: 4 změna:

obalené syrové karbanátky jsem onehdá dala na mrazák, dneska bych je ráda udělala k obědu - ale nevím si rady, mám je nejdřív rozmrazit, aspoň tak napůl, než je budu smažit? - nerozmočí se mi stouhanka?... smažit zmrzlé mi přijde jako úplná blbost... nebo je dát do trouby? jak to děláte vy? - poraďte, díky

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

iv®

5x
Zdravím. Nechte je aspoň trochu povolit a šup s nimi na pecici papir do trouby. Delam takto stále a jsou skvěle. Nikdy rozmrazovane nesmazim protože to dost prska.

 

honzacz*

0x

Já je před pečením vždycky nechám rozmrazit. Pokud by byly zmrzlé, asi by se pořádně nepropekly.

 


díky za rady asi to udělám jako iv... taky se bojím prskání...

iv®
Ono v troubě to taky prska ale tam to nevadi a raději pomaleji na menší teplotu at jsou propecene celé.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]