Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
máte někdo vyzkoušeno nakládání česneku do oleje? Na pohled se mi to líbí a láká mě představa, že k tomu přidám chilli papričku apd. Ale netuším přesně jak na to a hlavně jak dlouho vydrží.
Děkuji
jen takový dotázek,nikoliv rýpnutí! Jak se takto naložený česněk používá?stejně jako normální? Děkuji!
doplněno 05.10.14 15:57:Ivo -děkuji za odpo!
Já už několik let uchovávám česnek takto: Do vyšší nádoby, nejlépe pivní půllitr, naloupu česnek, zaliju olejem, nejlépe olivovým, asi 2 cm nad česneky. Ponorným, tyčovým mixerem vyrobím hladkou pastu, kterou ve skleničce od přesnídávky mám ve dveřích ledničky. Jednou jsem měla jednu a v druhé ještě i namixovanou čili papričku. Do polívky, natřít maso před pečením nebo smažením, natřít na topínku, nakvedlat do másla. Je to bezva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.