Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hrudky v tvarohu

Od: uska* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

dostala jsem domácí tvaroh ( od kravičky) a chystám se dělat Míša řezy. At šlehám čímkoliv, nejsem schopna mini hrudky v tvarohu rozšlehat. Při ochutnání je výborný, ale na jazyku mi ty hrudky vadí. U kupovaného jsem tohle nazažila. Nemáte někdo nějaký fígl? Děkuji Uška

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 


4x

napadá mě to jedině přepasírovat. Jak jednou ztuhne na hrudky, některé částí nezjemníte. Pokud to nedokáže mixér, tak už nic.

 


2x

Zdravím Uško. Teď jsem je také dodělala :p Měla jsem kupovaný a ejhle,tentokráte se hrudky objevily,potvory.Šlehám vždy nejprve cukr s máslem a až pak po troškách tvaroh přidávám.Naštvalo mě to,tak jsem jej v podstatě rozemlela mezi prsty,rozumíte,že? Jinak,jiný fígl opravdu nemám...

 

kamill*

0x

Hrudky sú v tvarohu úplne prirodzené a manželka sa ich zbaví pomletím ručným masovým mlýnkem ! V buchtách sú hrudky vítané .

 

uska*

Máte pravdu, nepomohlo nic, ani pasírování a kilo tvarohu jsem odmítla jemnit prsty. Míša řezy budou příště, udělala jsem klasické Honzíkové buchty s povidly a pár tvarohových. Ale mi hrudky vadí, rodině ne. V pomazánce se to lépe ztratí.

Jen přemýšlím čím to je? Že by při výrobě tvarohu bylo mléko zahřáto na vyšší teplotu? Asi jo, něčím to být musí. Ď.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]