Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kdy péct čajové pečivo?

Od: x* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěla bych na oslavu udělat krom jiného i počajové pečivo (mouka, máslo, cukr moučka, solamyl, žloutek, sůl).

Je lepší dělat ho čerstvé nebo ho nechat uležet, popř. jak dlouho?
Nemám s tímto druhem pečiva prozatím zkušenosti.

Díky.

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

uska*

3x

Záleží z jaké mouky chcete péct. Z hladké je nutno nechat uležet, z polohrubé můžete ihned konzumovat. Já mám nejradi půl na půl.

x*

A taky nemám solamyl, ale jn gustin... Vadí to moc, že bych místo bramborového škrobu přidala kukuřičný?

hahanaj*

na čajové pečivo bych kuuřičný nepoužila - kupte si zítra solymyl dá cukroví výbornou chut nebo použijte pudinkové prášky místo solamylu

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]